

UPDATED Agenda for AHWP KSA, Riyadh Meeting (27 Nov - 1 Dec 2010)



	27th Nov (Sat)	28th Nov (Sun)	29th Nov (Mon)	30th Nov (Tue)	1st Dec (Wed)
	12 th AHWP TC Meeting	Workgroup Training & Visit	Member Update	15th AHWP Meeting	15th AHWP Meeting
08:00		R	egistr:	ation	
08:30	AHWP TC Meeting	WG Training (A) WG Training (B)	Member Update Chair: Mr. Ali Co-Chair: Daphne	Opening Ceremony 8:30 – 8:45 Welcome Speech by Host Dr. Salleh 8:45 – 8:55 Congratulation Speech by China SFDA (by Ms Xu Youjun) 8:55 – 9:15 Opening Speech by Chair Mr. Wong Bao Ting	Workshops
	8:30 – 8:35 Welcome speech by host – Saudi FDA (5 min) – Dr. Salleh, Vice President, Medical Devices Sector, Saudi FDA.	Room A 8:30 – 9:30 Topic: ISO 14155 Ms. Daniell Giroud (GHTF SG5) Room B 8:30 – 9:30 Topic: IVD Dr. Petra Wiele (Abbott GmbH & Co KG)		9:15 – 9:30 Keynote Speech by Datuk Dr MS Pillay 9:30 – 9:40 Sponsor Speech Dr. Mohd Al Kanhal 9:40 – 10:00 Souvenirs to Host, Keynote Speakers and Diamond sponsor (by Chair) 10:00 – 10:30 Photo Taking	8:30 – 8:50 - Speaker 1: Mr. Chris Jepson (Global Manager- Medical Device Certification, SGS) Topic: Conformity Assessment 8:50 – 9:10
	8:35 — 8:40 Opening by AHWP's Chair — Mr. Wang Bao Ting (10 min)	Room A: 9:30 – 10:00 Topic: Clinical Trial Prof. Mi Xianqiang University of Shanghai for Science and Technology) 10:00 – 10:30 Topic: Clinical Trials Regulations development in	8:30 – 9:30 ISO Quality Management Update (Speaker: Mr Eamonn Hoxey) Chair, ISO TC 210	10:30 – 11:00 Tea Break 11:00 – 11:15 Adoption of Agenda (Mr Wang Baoting) -Admission of New AHWP Members (Mr Wang Baoting) -Roll Call (Only Official Members) (Mr Wang Baoting)	- Speaker 2: Mr. Jan van Lochem (BSI) Topic: Notified Body Harmonization Effort in Europe 9:10 – 9:30 - Speaker 3: Mr. Michael Flood (ex-TGA) Topic: Practising GHTF Recommendations in Regulatory Systems
	8:40 – 9:00 Report/Overview of the Taipei meeting Ms. Joanna Koh (20 min)		9:30 – 10:00 Saudi Arabia Update	(Moderator of Meeting: TC Chair) -Confirmation of Minutes of the 14 th AHWP Meeting 11:15 – 11:30 Report by Secretariat -2009/10 Report of HK Secretariat Branch (Mr Mark Lau) 11:30 – 11:40 -2009/10 Financial Statement and 2010/11 Budget (Mr Bryan So)	9:30 – 9:50 - Speaker 4: Mr. Vincent Lam (TUV SUD) Topic: Good Distribution Practise 9:50 – 10:10
	9:00 – 9:30 WG1 Pre-market Submission & CSDT Jacqueline Monteiro, Daphne Yeh, Meshal A. Al-Amri (30 min) 9:30 – 10:00 WG1A Pre-market Submission IVD Essam, Jeffrey Chern (30 min)	India	10:00 – 10:30	11:40 – 12:00 Report by AHWPTC Chair (Joanna)	- Speaker 5: Mr. Michael Cheng (Sympatico) Topic: Shared responsibility in medical device regulations
	10:00 - 10:30 WG2 Post-market Surveillance & Vigilance Mark Lau, Chadaporn Thanakasemsub (30 min)	Sumati Randeo	Chile Update		
10:40		TEA BREAK		12:00 Praying and Lunch Break 10:10 – 10:40 Tea Break	10:40 -11:00 Collaboration between AHWP and WHO (Speaker: Ms Adriana
11:00	AHWP TC Meeting	Main Conference Room	Member Update	- WG1- Jacqueline Monteiro, Daphne Yeh, Meshal A. Al-Amri -WG1A — Essam, Jeffrey Chern WG2 — Mark Lau, Chadaporn Thanakasemsub -WG3 — Ali M. Al Dalaan -WG4 — Al Rasheed - WG5 — Tran Quan -WG6 — Jack Wong -STG(LE) — Mark Lau -STG(N) — Lindsay Tao	
	11:00 – 11:30 WG3 Quality Management System Ali M. Al Dalaan (30 min)	Moderator: Miang 11:00 – 11:55 Topic: FSCA Ms. Isabella Demade (EU Commission) 11:55 – 12:50 Mr Philippe Auclair (Senior Director, Regulatory Strategy and Advocacy, Abbott)	11:00 – 11:30 Chinese Taipei Update		11:00 -11:20 Collaboration between AHWP and APEC (Speaker: Mr Jeffrey Gren)
	11:30 – 11:50 WG4 Quality System Audit <u>Eun Hee Cho, Al Rasheed</u> (20 min)		11:30 – 12:00 India Update		11:20 -11:40 Collaboration between AHWP and LSIF (Speaker: Ms Lindsay Tao)
	11:50 – 12:20 WG5 Clinical Evidence Requirements Tran Quan (30 min)		12:00 – 12:30 Pakistan Update		11:40 -12:00 Collaboration between AHWP and GHTF (Speaker: Mr Jean-Yves Carentz)
	12:20 – 12:40 WG6 Capacity Bldg & Regulatory Training Jack Wong (20 min)		12:30 – 13:30 PM Praying and Lunch Break		12:00 -12:20 Update by GHTF Study Groups - SG1 (Speaker: Mr Kentaro Azuma)
12:50		PRAYING AND LUNCH BREAK		12:20 Praying and Lunch Break	
14:00	AHWP TC Meeting	Main Conference Room 14:00 – 15:00	13:30 – 14:00 Singapore Update	15:00 – 16:00	13:20 – 14:20 (15 min each) Update by GHTF Study Groups - SG2 (Speaker: Ms Isabelle Demade)
	14:00 – 14:20 STG(LE) Legal Entity Mark Lau (20 min) 14:20 – 14:40 STG (N) Nomenclature Lindsay Tao (20 min)	Update on Replacing Mercury Containing Medical Devices (Speaker: Datuk Dr MS Pillay) 15:00 – 16:00 Main Conference Room Panel Discussion (All Speakers) Moderator – Ms. Tran Quan	14:00 – 14:30 Hong Kong Update	-Resolution 1: Adoption of the Proposed AHWP House Rules – Mark Lau -Resolution 2: Adoption of the Proposed Amendment 1 to the AHWP Terms of Reference - Mark Lau	- SG3 (Speaker: Dr Dirk Wetzel) - SG4 (Speaker: Mr Tim Missios) - SG5 (Speaker: Mr Greg LeBlanc)
	14:40 – 15:40 <u>Discussion on Terms of Reference for Bearers of AHWPTC:</u> -Proposal on the refinement of TOR -Resolution to form a consistent structure of Office Bearers in both AHWP & AHWPTC		14:30 – 15:00 Indonesia Update		14:20 – 16:20 Panel Discussion: The Possibility of AHWP Joining GHTF Steering Committee (by TC Chair, TC Co-chairs, member economies, guests from GHTF Steering Committee)
	Joanna (60 min)		15:00 – 15:30 Thailand Update		Confirmation of Host of the 16 th AHWP Meeting Meeting Closing Remarks
19:00	15:40 – 16:20 Any Other Business (40 min) Dinner	Dinner		Gala Dinner	